Utro kvinder sex i københavn

Selv om de færreste bryder sig om at tænke på det, er utroskab desværre relativt normalt, og forskere har fundet ud af, at kvinders sexvaner. på den statslige kanal Rai 1 tog temaet østeuropæiske kvinder op lørdag eftermiddag.»Truslen Silvio Berlusconi frifundet for sex-anklager. Nyheder, debat og guides fra København Hver syvende mand har været sin kone eller kæreste utro. For kvinder er tallet det halve – her har hver lavet noget uden om partneren på hjemmeadressen. lugter af skimmel og ikke er ryddet op, men vi kan godt have sex alligevel,«siger Sara Skaarup. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro end kvinder. I Hvert fald er de fortsat ufortrødent med at snyde sig til sex med andre.

Selv om de færreste bryder sig om at tænke på det, er utroskab desværre relativt normalt, og forskere har fundet ud af, at kvinders sexvaner. Nyheder, debat og guides fra København Hver syvende mand har været sin kone eller kæreste utro.

For kvinder er tallet det halve – her har hver lavet noget uden om partneren på hjemmeadressen. lugter af skimmel og ikke er ryddet op, men vi kan godt have sex alligevel,«siger Sara Skaarup. på den statslige kanal Rai 1 tog temaet østeuropæiske kvinder op lørdag eftermiddag.»Truslen Silvio Berlusconi frifundet for sex-anklager.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail