Tantra sjælland tantra par

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i . Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk. Copenhagen Tantra tilbyder tantramassage og behandlinger, som løsner op i både krop og sind. Book din tid nu! Tantramassage København og Nordsjælland. Her kan være en Massage for par kr. Ved én Det koster kr. for rejsetid (København, Nordsjælland). Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.

Tantra massage til mænd, kvinder samt par Jeg er uddannet Kropsterapeut & Tantra-massør og har interesseret mig for Tantramassagen's univers i ca. 10 år. tantra-temple-copenhagen-frontpage Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra tantramassagen kan.

Jeg tilbyder Massage, Uddannelse og kurser i den Tantriske verden, 30 års erfaring. Weekendkurser i Tantramassage for par. Tantramassage for én person.

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i . Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk. Copenhagen Tantra tilbyder tantramassage og behandlinger, som løsner op i både krop og sind. Book din tid nu! Tantra massage, terapi og kurser for mænd, kvinder og par i København. Uforglemmelig oplevelse i krop og sjæl.

Velkommen til tantrisk massage, uddannelse, kurser og foredrag

Tantra sjælland tantra par Der er mulighed for tider på hverdage samt udvalgte aftener og weekenddage, tantra sjælland tantra par.

Priser og kontakt   Tantramassage København og Nordsjælland Her kan være en vej til at kende dig selv bedre, en vej til at afhjælpe stress, måske slippe sorg, åbne nye dimensioner i din seksualitet og en forandret måde at være i livet på. Læs artikler på blog. Se priserne i fanebladet herom.

For mig ligger en stor del af rejsen i at lære at slippe illusionen om kontrol, som vi i vores hverdag og samfund har en forkærlighed for at holde fast i.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail