Tantra århus tantra odense

Vi Inviterer Dig Til At Opleve Vores Gratis Introduktionsworkshop Til'Tantra Intensiv Kursus' - Danmarks Mest Dybdegående Og Intensive Tantrakursus Tantra. Kærlig hilsen Trine. Trine Dupont Tantramassage og psykoterapi Århus. Trine Dupont Tantramassage og psykoterapi Århus. Læs mere om Sanslige erkendelse. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en.

Vi Inviterer Dig Til At Opleve Vores Gratis Introduktionsworkshop Til'Tantra Intensiv Kursus' - Danmarks Mest Dybdegående Og Intensive Tantrakursus Tantra. Tantra massage i Odense bliver efterspurgt af mange forbrugere, som er bosat i ikke at køre til Aarhus eller København, hvis man skal opleve tantra massage.

Gratis prøvetime på vores grundkurser i Yoga - & Tantra Intensiv Kursus En prøvetime giver dig en praktisk oplevelse af hvordan det er at gå på kurset og dets.

Vi Inviterer Dig Til At Opleve Vores Gratis Introduktionsworkshop Til'Tantra Intensiv Kursus' - Danmarks Mest Dybdegående Og Intensive Tantrakursus Tantra.

Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive. Nyttig information før din massage i Tantra Templet: Før du booker en tid i om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en.

Uddannelse - Lady Lotti

Tantra massage for kvinder i Odense. Hos Tantra Massage Odense kan du gennem tantra massage arbejde med det der forhindre dig i at opleve nærvær. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og parforhold.

Uddannelse. Indehaver af følgende uddannelser: - Tantramassage. Taomassage. Lingam/Yoni-massage. - Rosenberg teknik/.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail