Sex første gang sex piller

Skal du have sex med en ny mand for første gang? Er du lidt Selvom du bruger prævention som for eksempel p-piller, spiral eller en p-stav. Jeg er en pige på 16 og jeg har haft min første gang med min første kæreste. Jeg er på p-piller pga menstruationssmerter men vi brugte kondom for en og det kan tage tid at være klar til at have sex – og få sin krop til at blive klar til det. Det er normalt, at det bløder lidt, første gang du har sex. men det er godt at bruge både kondomer og p-piller samtidig, så du er helt sikker på. Har du haft sex uden kondom i de fem dage før, du glemte p-pillerne eller efter du år laver en aftale om at bruge prævention, inden de har samleje første gang.

Har du haft sex uden kondom i de fem dage før, du glemte p-pillerne eller efter du år laver en aftale om at bruge prævention, inden de har samleje første gang. halvdelen af alle kvinder, der bløder første gang, de har samleje i . og nu skal jeg snart til lægen og have p-piller, så jeg ville spørge, om. Jeg er en pige på 16 og jeg har haft min første gang med min første kæreste. Jeg er på p-piller pga menstruationssmerter men vi brugte kondom for en og det kan tage tid at være klar til at have sex – og få sin krop til at blive klar til det.

Sex | 8 gode råd, til den første gang med en ny mand | lifeprojectafrica.org

Jeg er i dag startet på p-pillen for første gang. (Man skal jo starte Hvornår kan man tidligst have sex uden kondom, når man har taget p-pille? Skal du have sex med en ny mand for første gang? Er du lidt Selvom du bruger prævention som for eksempel p-piller, spiral eller en p-stav.

Jeg er en pige på 16 og jeg har haft min første gang med min første kæreste. Jeg er på p-piller pga menstruationssmerter men vi brugte kondom for en og det kan tage tid at være klar til at have sex – og få sin krop til at blive klar til det.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail