Sex and afrikanske kvinder

I Kenya fører fænomenet "sex for fisk" til, at dobbelt så mange Fattige kenyanske kvinder må betale fisk med sex ved Lake Victorias kyst. Serien An African City følger fem single-kvinder, der efter at have boet i den som Afrikas svar på amerikanske Sex and the City (SATC). Velhavende hvide kvinder rejser ud i verden for at møde en sort mand. Det er hotellets måde at reducere risikoen for sexturisme på. mændene to-tre hvide kvinder ad gangen plus en afrikansk kvinde et eller andet sted. For ingen kvinde kan være interesseret i at have så meget sex. Og slet For mange afrikanske kvinder i Istedgade er Istedgade deres redning.

I Kenya fører fænomenet "sex for fisk" til, at dobbelt så mange Fattige kenyanske kvinder må betale fisk med sex ved Lake Victorias kyst. Med sin forskning blandt afrikanske kvinder, der udveksler sex og penge med europæiske mænd, har Christian Groes placeret sig midt i den. Du kender Samantha, Carrie, Miranda og Charlotte fra "Sex and the City". Men du kender næppe NanaYaa, Makena, Sade, Ngozi og Zainab.

Med sin forskning blandt afrikanske kvinder, der udveksler sex og penge med europæiske mænd, har Christian Groes placeret sig midt i den. Serien An African City følger fem single-kvinder, der efter at have boet i den som Afrikas svar på amerikanske Sex and the City (SATC). Den nye tv-serie 'An African City' udkommer på internettet og gør op med stereotyper om kvinder, sex og Afrika.

Kenyas kvinder bytter sex for fisk - Afrika - International

I Kenya fører fænomenet "sex for fisk" til, at dobbelt så mange Fattige kenyanske kvinder må betale fisk med sex ved Lake Victorias kyst. For ingen kvinde kan være interesseret i at have så meget sex. Og slet For mange afrikanske kvinder i Istedgade er Istedgade deres redning. Serien An African City følger fem single-kvinder, der efter at have boet i den som Afrikas svar på amerikanske Sex and the City (SATC).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail