Hvad er sex sex damer

Vi kender alle til misbrug i forbindelse med alkohol, stoffer og mad, men hvad med sex? Mød tre kvinder der åbent fortæller om deres sex. Hvad mændene angår, er indstillingerne til sex under menstruation lige så forskellige. Nogle mænd synes, at det er direkte ulækkert at have. Kønnene er ikke så forskellige, når det kommer til, hvad der gør dem lykkelige – og så alligevel. Mænd svarer på 6 spørgsmål alle kvinder gerne vil vide; Hvad tænker mænd på når de har sex, hvordan er en kvinde god i sengen, hvordan.

Udover at være sjovt, er sex også noget af det sundeste, du kan bruge din tid på. Få her Se, hvad vi ellers skriver om: Psykologi og Orgasme. Har du nogensinde undret dig over, hvad der går gennem din partners hoved, Derfor er der forskel: Det tænker mænd og kvinder under sex. Kønnene er ikke så forskellige, når det kommer til, hvad der gør dem lykkelige – og så alligevel.

Slet ikke når det drejer sig om sex. Derfor er forskere verden over beskæftiget med at undersøge, hvad der gør mennesker erotisk opstemte. Har du nogensinde undret dig over, hvad der går gennem din partners hoved, Derfor er der forskel: Det tænker mænd og kvinder under sex.

Mænd svarer på 6 spørgsmål alle kvinder gerne vil vide; Hvad tænker mænd på når de har sex, hvordan er en kvinde god i sengen, hvordan.

Hvad gør kvinder gode i sengen? - Mændene taler ud

Udtrykket at dyrke sex henviser til alle eller nogle af formerne for samleje. . hvad kvinden finder fysisk nydelse i, og hvad der ville kunne resultere i orgasme. Slet ikke når det drejer sig om sex. Derfor er forskere verden over beskæftiget med at undersøge, hvad der gør mennesker erotisk opstemte. Sex er sundt – men hvad sker der egentlig i kroppen før, under og efter sex?

Og hvilken betydning har det for dit humør, velvære og helbred?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail