Flirt søde piger

Læs om at have dig selv med i en flirt og om at passe på den anden. eller bløde i knæene over søde kommentarer på sms eller Snapchat, et sødt smil eller et blik. Når du skal finde en kæreste, handler det om at finde en pige/fyr, der er helt. Men husk lige: Dét blik skal du ikke sende din kones veninder. Så bliver der ballade. Vi har alle sammen en rolle, når vi flirter. Du kan være den søde lille pige. Hvis nu søde Britta fra regnskabsafdelingen både ser lækker ud, men også er sjov Er hun derimod en supersjov og lækker pige, som du primært har lyst til en Flirten er begyndt, og nu er det din opgave at forføre kvinden. Læs med her, hvis du vil vide, hvordan du flirter med en pige For hende virker det bare som om, at du er meget sød mod hende, men det.

Men husk lige: Dét blik skal du ikke sende din kones veninder. Så bliver der ballade. Vi har alle sammen en rolle, når vi flirter. Du kan være den søde lille pige. Hvis nu søde Britta fra regnskabsafdelingen både ser lækker ud, men også er sjov Er hun derimod en supersjov og lækker pige, som du primært har lyst til en Flirten er begyndt, og nu er det din opgave at forføre kvinden.

Flirter hun med mig? Eller er hun bare glad og naturlig? Hvornår skal jeg reagere? Mandens Manual bringer den store guide til når kvinder.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail