Affære med kollega sex

Hej alle Jeg står lidt i et dilemma, og kunne godt bruge jeres råd. Sagen er den at jeg har været i seng med en kollega en del gange. Dec 2, - Julefrokoster. Byture med kollegaerne. Weekendkurser. Chancerne for at komme kollegaerne ved er utallige. Og det er der mange, der udnytter. Feb 12, - Læs, hvorfor mænd og kvinder indleder en affære af forskellige grunde. Oftest er det en kollega, der får kinderne til at blusse og nærværende og dyrke sex, med mindre der er opstået følelser for manden og drømmene om. Jun 27, - Her får du de vigtigste do's and don'ts, når det gælder kollega-kæresteri. SEX.»Pas på! Det er meget nemt at forelske sig i en kollega!«advarer.

Dec 2, - Julefrokoster. Byture med kollegaerne. Weekendkurser. Chancerne for at komme kollegaerne ved er utallige. Og det er der mange, der udnytter. Der er langt større risiko for, at sidespringet med en kollega sker ved et kursus at syv ud af ti mænd og seks ud af ti kvinder i længerevarende parforhold har Der er generel enighed om, at hvis det bare er en éngangsaffære, skal man tie.

Feb 12, - Læs, hvorfor mænd og kvinder indleder en affære af forskellige grunde. Oftest er det en kollega, der får kinderne til at blusse og nærværende og dyrke sex, med mindre der er opstået følelser for manden og drømmene om.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail